Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Feel Good TentEvent

  • Utrecht
  • Lage Vuursche
Landgoed Pijnenburg, 3749 AB, Lage Vuursche
70 - 700 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Feel Good TentEvent

Live muziek
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

‘JA!’ zeggen midden in de bossen van Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche

Feel Good TentEvent is officiële trouwlocatie van gemeente Baarn 

Stel je voor jullie huwelijk … trouwen midden in het bos op Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Elkaar het ja-woord geven op de mooiste dag van je leven omringd door familie en vrienden. Receptie, diner en een geweldige feestavond. Alles tot in de puntjes geregeld met oog voor detail.

Champagne bij knappend kampvuur

Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toast met champagne bij knappend kampvuur. En 's avonds ... een weergaloos feest! Buiten of binnen in sfeervolle, comfortabele tenten met fijne muziek. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond met romantische fakkels en een feeëriek verlicht bos.

Receptie, diner en een geweldige feestavond

Van ideevorming tot totaalorganisatie van jullie bruiloft. We bieden je het gemak van onze mooie officiële trouwlocatie én organisatie onder één dak. Vanuit alle vrijheid om te kiezen voor precies die invulling waar jij gelukkig van wordt. De keuken van Feel Good TentEvent is in vele stijlen en smaken. Van outdoor live cooking tot mediterraan buffet of zonnige barbecue. Onze professionals denken graag mee om jullie ideeën voor een buitengewoon huwelijk te vertalen naar een beleving die nog lang in het geheugen blijft.

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De locatie van Feel Good TentEvent bij Lage Vuursche is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Locatie

In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Uitstekend bereikbaar midden in het land en gratis parkeren 

De locatie van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen nabij Lage Vuursche iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met  ruim 450 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein. In de directe omgeving zijn tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.

Parkeren in de buurt van deze locatie

400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Contact

Landgoed Pijnenburg, 3749 AB, Lage Vuursche
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Landgoed Pijnenburg, 3749 AB, Lage Vuursche
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!