Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Envy

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Prinsengracht 381, Amsterdam, Nederland
2 - 100 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Envy

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Envy is geïnspireerd op de authentieke delicatessenzaakjes die je in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden zoals Rome, Madrid en Barcelona kan vinden. Daar waar in de etalage zulke heerlijke delicatessen staan uitgestald, dat je er niet aan voorbij kan lopen.

Bij dit kosmopolitische restaurant staan verse producten, delicatessen en mooie wijnen centraal. De gerechten zijn hier van hoge kwaliteit, en toch is de sfeer lekker informeel. Bij binnenkomst valt de open keuken meteen op, waarna een 18 meter lange wand van vitrinekasten gevuld met delicatessen en wijnen volgt. Want, zien eten, doet eten.

Locatie
Envy aan de Prinsengracht is zo ingericht dat er een fijne sfeer hangt. Geen chique linnen en zilveren kandelaars, maar hoge bartafels en sfeervolle zithoeken. De inrichting, de open keuken, het gepassioneerde personeel en de ambiance zorgen ervoor dat je bij Envy een informele setting hebt terwijl je geniet van hoogwaardige gastronomie.

Restaurant
Onze chef Floris van Straalen breidt zijn inspiratie palet uit door te kijken naar het buitenland maar ook te zoeken dichter bij huis. Er zijn geen voor-, hoofd-, en nagerechten maar een selectie van verschillende, kleine, bijzondere gerechten om te proeven, delen en ervaren. Samen met de ruime selectie aan wijnen is het een totaalervaring voor iedereen. Bij Envy kan je naast het diner ook terecht voor de lunch.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Envy ligt aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
EnvyJa100 pax90 pax100 pax (90 zittend en 100 staand)

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Prinsengracht 381, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Prinsengracht 381, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website