Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Der Aa-kerk

  • Groningen
  • Groningen
  • Utrecht-Binnenstad
Akerkhof 2, 9711JB, Groningen
50 - 800 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Der Aa-kerk

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Voor bijzondere gelegenheden kies je een bijzondere locatie. En dat kan in Groningen. Zo kun je dineren bij kaarslicht in de Der Aa-kerk. Of eens buiten de deuren van uw bedrijf vergaderen in de prachtig verbouwde Remonstrantse kerk.

Als 'Bijzondere Locaties Groningen' proberen we mooie, betekenisvolle gebouwen in Groningen levend te houden door te zorgen dat ze volop gebruikt worden.

De Der Aa-kerk is zeer geschikt voor diners, recepties, congressen, symposia en bedrijfspresentaties. De goede akoestiek in combinatie met de sfeervolle ambiance maakt het gebouw ook een uitgelezen plek voor concerten en uitvoeringen. Dankzij de indeling van dit lichte, vriendelijke gebouw met het monumentale schip en het intiemere koor, is er meer mogelijk dan je zou verwachten in een kerk.

De kerk ligt in het hartje van Groningen, maar is toch gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Voorzieningen als een podium, (sta)tafels, katheder, beamer, projectiescherm, muziekinstallatie etc. kunnen gehuurd worden. Bijzondere Locaties Groningen kan uw catering verzorgen, ook is het mogelijk dat een cateraar dit doet. Deze kan gebruik maken van een professionele cateringruimte.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In het centrum van Groningen, naast de gezellige Vismarkt. Op loopafstand van het station en met twee parkeergarages dichtbij.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
schipja--450-600300600
koorja----300240300
sacristieja--27--1515

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Contact

Akerkhof 2, 9711JB, Groningen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Akerkhof 2, 9711JB, Groningen
Toon mij het telefoonnummer