Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De zeilschepen van NAUPAR| nautische partners

  • Flevoland
  • Lelystad
Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
10 - 200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De zeilschepen van NAUPAR| nautische partners

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Originele feestlocatie.
Flevoland staat bekend om haar vlakke polderlandschappen, het open uitzicht over het water en de gezellige vissersdorpjes als Urk of Elburg. Het is tevens een ideale bestemming voor een bedrijfs- of personeelsfeest. Wat past hier beter bij, dan aan boord van een zeilschip te verblijven? De schepen van NAUPAR vormen de ultieme feestlocatie voor een origineel en onvergetelijk feest. De unieke ambiance is er één die uw gasten niet snel zullen vergeten. Als u wilt, dan kunnen uw gasten zelfs blijven overnachten.

Extra mogelijkheden.
Wilt u tijdens het feest een speech houden of een paar bijzondere beelden tonen, dan verzorgt NAUPAR met plezier voor u de (audio)visuele ondersteuning, zoals een microfoon of beamer. Ook het regelen van een band of dj aan boord, met of zonder dansvloer, behoren tot de extra mogelijkheden. Wilt u uw gasten liever buiten aan dek laten genieten van de omgeving en de unieke sfeer op het water, dan kan dit ook. Mocht het wat minder weer zijn; aan boord van een aantal schepen kan er een tent over het dek worden geplaatst, zodat uw gasten droog en beschut staan.

Feest in de haven of varend feesten.
Wilt u tijdens uw feest met uw gasten gaan varen, dan kan dit, maar dat hangt af van de weersomstandigheden. Natuurlijk hoeft u met een schip u niet per se te gaan varen. U mag ook gaan feesten in een van de gezellige stadjes in of vlakbij Flevoland, zoals Urk of Elburg. Uw schip is dan de feestlocatie en zelfs, als u dat wilt, overnachtingsplek voor uw genodigden. Als u accommodatie wilt bieden aan al uw gasten, let er dan op dat de dagcapaciteit meestal niet overeenkomt met het aantal bedden aan boord.  NAUPAR heeft grote schepen die plaats bieden aan wel 180 genodigden en er zijn ook kleinere schepen die uitermate geschikt zijn voor de meer intieme feesten, maar het aantal slaapplekken verschilt enorm. Een andere optie is om voor meerdere schepen te kiezen, waarop uw gasten verblijven, terwijl uw bedrijfs- of personeelsfeest plaatsvindt op het grootste schip.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Vertrek uit onder andere Amsterdam, Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Medemblik, Stavoren, Makkum, Harlingen, Franeker, Kampen, Monnickendam en Almerezand. In een dag kunt u de meest onverwachte plekken bezoeken. Wat denkt u van de Waddeneilanden of de Friese meren, Pampus of Volendam?

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Abel Tasmanja100120200200120100200
Stedemaeghtja100160150150160160200
Willem Baretntszja125100100100125100125

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt in alle vertrekhavens in de buurt van het schip parkeren.

Contact

Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer