Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De zeilschepen van NAUPAR| nautische partners

  • Flevoland
  • Lelystad
Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
10 - 200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De zeilschepen van NAUPAR| nautische partners

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Wilt u vergaderen in Flevoland en bent u hiervoor op zoek naar een bijzondere locatie? Of kunt u de ideale trainingsomgeving maar niet vinden? NAUPAR biedt vanuit diverse havens in en nabij de provincie de mogelijkheid om een prachtige vaartocht te maken tijdens uw bijeenkomst. Onze afvaarthavens zijn: Lelystad, Almere, Elburg, Kampen en Urk. U kunt er ook voor kiezen om in één van de vele pittoreske havenstadjes aangemeerd te blijven, of om uit te varen naar een rustige plek op het Marker– of IJsselmeer.

Vergaderen in rust.
Waarom vergaderen op een schip? U bent dan weg van uw dagelijkse werkzaamheden, hebt volledige aandacht voor het onderwerp van de vergadering, presentatie of training en niemand kan worden weggeroepen. Daarbij is de sfeer informeel en ongedwongen. De smakelijke lunch vormt een welkome onderbreking en ook de hapjes en drankjes die gedurende de middag worden geserveerd, zullen bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst.

Blijf gerust wat langer.
Duikt u graag wat dieper in de materie, dan blijft u vast liever wat langer. Als u een overnachting voor uw gezelschap boekt, dan geniet u van een uitstekende combinatie van inspanning en ontspanning. Na de vergadering of training gaat u fijn nog even zeilen, voordat u de dag besluit met een borrel en een heerlijke maaltijd. Na een rustige nacht op het kabbelende water van één van de gezellige havenstadjes bent u weer klaar voor het tweede gedeelte van uw training of de rest van de presentatie of vergadering.

Originele feestlocatie.
Flevoland staat bekend om haar vlakke polderlandschappen, het open uitzicht over het water en de gezellige vissersdorpjes als Urk of Elburg. Daarom is het een ideale bestemming voor een bedrijfs- of personeelsfeest. Wat past hier beter bij, dan te verblijven op een zeilschip? De schepen van NAUPAR vormen de ultieme feestlocatie voor een origineel en onvergetelijk feest. De unieke ambiance is er één die uw gasten niet snel zullen vergeten. En als u wilt, kunnen uw gasten zelfs blijven overnachten.

Altijd een schip dat bij u past.
NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Alle schepen zijn traditionele zeilschepen en variëren van groepen van 8 tot 160 personen, van de kleinste tjalken tot de grootste barkentijn, van sportieve klippers tot luxe windjammers. Met een vloot van ruim 100 traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en 16 thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart.

Wij garanderen dat u altijd een schip vindt, dat bij u past.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Vertrek uit onder andere Amsterdam, Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Medemblik, Stavoren, Makkum, Harlingen, Franeker, Kampen, Monnickendam en Almerezand. In een dag kunt u de meest onverwachte plekken bezoeken. Wat denkt u van de Waddeneilanden of de Friese meren, Pampus of Volendam?

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Abel Tasmanja100120200200120100200
Stedemaeghtja100160150150160160200
Willem Baretntszja125100100100125100125

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt in alle vertrekhavens in de buurt van het schip parkeren.

Contact

Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer