Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De zeilschepen van NAUPAR| nautische partners

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Amsterdam, Nederland
20 - 200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De zeilschepen van NAUPAR| nautische partners

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Originele feestlocatie.
Noord-Holland staat bekend om haar vele water en gezellige havenstadjes, en is daarom een ideale bestemming voor een bedrijfs- of personeelsfeest. Wat past hier beter bij, dan te verblijven op een zeilschip? De schepen van NAUPAR, met afvaarthavens in Amsterdam, Monnickendam, Hoorn, Volendam, Edam, Enkhuizen en Den Oever, vormen de ultieme feestlocatie voor een origineel en onvergetelijk feest. De unieke ambiance is er één die uw gasten niet snel zullen vergeten. En als u wilt, dan kunnen uw gasten zelfs blijven overnachten.

Extra mogelijkheden.
Wilt u voorafgaand aan of tijdens uw feest een presentatie houden, dan verzorgt NAUPAR graag (audio)visuele ondersteuning, zoals een beamer of microfoon. Ook een dansvloer behoort tot de extra mogelijkheden, evenals het regelen van een band of dj aan boord doen wij met plezier voor u. Hebt u liever een feest buiten aan dek, dan kan dit ook. Aan boord van een aantal schepen kan een tent over het dek worden gezet, zodat uw gasten in elk geval droog staan. NAUPAR heeft grote schepen die plaats bieden aan wel 180 genodigden en er zijn ook kleinere schepen die uitermate geschikt zijn voor de meer intieme feesten.

Feest in de haven of varend feesten.
Wilt u tijdens uw bedrijfs- of personeelsfeest met uw gasten gaan varen, dan kan dit. Uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar met een schip hoeft u niet per se te gaan varen. U mag uw feest ook vieren in een van de gezellige havenplaatsen die Noord-Holland rijk is. Het schip is dan enkel feestlocatie, of als u wilt tevens accommodatie. Als u wilt dat al uw gasten een verblijfplaats voor de nacht hebben, houd er dan rekening mee dat de dagcapaciteit niet altijd overeenkomt met het aantal bedden aan boord.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Vertrek uit onder andere Amsterdam, Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Medemblik, Stavoren, Makkum, Harlingen, Franeker, Kampen, Monnickendam en Almerezand.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Abel Tasmanja100120200200120100200
Stedemaeghtja100160150150160160200
Willem Barentszja125100100100125100125

Parkeren in de buurt van deze locatie

Afhankelijk van haven

Contact

Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer