Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Vleugelslag

  • Gelderland
  • Herwijnen
Waaldijk 18, 4171CE, Herwijnen
4 - 60 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

De Vleugelslag

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Vergaderen is een verademing bij De Vleugelslag in midden Nederland en Gelderland. De Vleugelslag is gehuisvest in een 18e eeuwse boerderij aan de oever van de Waal in Herwijnen. De deel van deze historische boerderij werd omgebouwd tot een comfortabele en unieke vergaderlocatie/trainingsruimte en beslaat een oppervlakte van ruim 140 m2. Onze unieke vergaderlocatie is geheel omringd door een ruime beschutte tuin. U kunt dus in alle rust vergaderen en brainstormen zonder dat andere mensen u tot last zullen zijn.

Vergaderen in alle rust
Door zijn ligging is het bij de Vleugelslag altijd rustig en zorgt de verstilde energie voor een inspirerende sfeer. De moderne vormgeving werd afgestemd op het authentieke karakter van de boerderij. De Vleugelslag is voorzien van alle moderne audiovisuele en communicatieapparatuur. Ondanks de authentieke locatie bent u dus altijd voorzien van goede apparatuur zodat u uw vergaderingen op niveau kunt houden.

Op de bovenverdieping bevinden zich 11 comfortabele slaapkamers en twee grote badkamers. Wij staan garant voor een goede verzorging en uitstekende maaltijden. De Vleugelslag ligt zeer centraal in midden Nederland en is dus gemakkelijk te bereiken voor iedereen. Voor de Vleugelslag is een goede verzorging en het comfort van haar gasten van essentieel belang.

Tot Ziens!

Locatie

Aan de snelweg
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan het water
In het hart van Nederland, op een schitterende locatie in het Gelderlands Rivierenland ligt De Vleugelslag. De Vleugelslag is omringd door een ruime beschutte tuin. Door zijn ligging is het er altijd rustig en zorgt de verstilde energie voor een inspirerende sfeer. De moderne vormgeving werd afgestemd op het authentieke karakter van de boerderij. De Vleugelslag ligt zeer centraal in Nederland. Voor De Vleugelslag is een goede verzorging en het comfort van haar gasten van essentieel belang. Tussen uw bijeenkomst door of erna kunt u schitterend even wandelen tussen het rivierlandschap.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Galerieja25253535355050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Contact

Waaldijk 18, 4171CE, Herwijnen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Waaldijk 18, 4171CE, Herwijnen
Toon mij het telefoonnummer