Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Vleugelslag

  • Gelderland
  • Herwijnen
Waaldijk 18, 4171CE, Herwijnen
4 - 60 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Vleugelslag

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Ontdek onze bijzondere groepslocatie in Midden Nederland. Uniek, inspirerend, anders.... Ideaal voor lezingen, vergaderingen, workshops ed. 

Anders dan bij grotere vergadercentra, heeft u bij De Vleugelslag de gehele locatie voor u zelf. Dit is uniek! U heeft toegang tot de grote vergaderzaal, overdekt terras, buiten terras en een grote tuin. Dit betekent dat u voldoende ruimte heeft voor het uitvoeren van verschillende (groeps-) activiteiten.


De Vleugelslag is gehuisvest in een gerestaureerde 18-eeuwse boerderij en is omgeven door een groot eigen terrein dat is beplant en aangelegd als een ruime beschutte tuin met veel privacy. Op dit terrein staat de buitenruimte, een overdekte gerestaureerde hooiberg, die ruimte biedt voor buitenvergaderingen of een plezierig samenzijn.

Een deel van deze historische boerderij werd omgebouwd tot een comfortabele groepsruimte en beslaat een oppervlakte van ruim 140 m2. Het centrum beschikt over 11 2- pers. kamers, die als 1-pers. kamer kunnen worden gebruikt.

Door zijn ligging is het er altijd rustig en zorgt de verstilde energie voor een inspirerende sfeer. Bij de verbouwing is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en is de moderne vormgeving aangepast aan het authentieke karakter van de boerderij. De groepsruimte wordt gedomineerd door twee grote ronde kerkramen met een doorsnee van 2.10 meter, die uitzicht bieden op het achterterras en de weilanden.

Locatie

Aan de snelweg
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan het water
In het hart van Nederland, op een schitterende locatie in het Gelderlands Rivierenland ligt De Vleugelslag. De Vleugelslag is omringd door een ruime beschutte tuin. Door zijn ligging is het er altijd rustig en zorgt de verstilde energie voor een inspirerende sfeer. De moderne vormgeving werd afgestemd op het authentieke karakter van de boerderij. De Vleugelslag ligt zeer centraal in Nederland. Voor De Vleugelslag is een goede verzorging en het comfort van haar gasten van essentieel belang. Tussen uw bijeenkomst door of erna kunt u schitterend even wandelen tussen het rivierlandschap.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Galerieja25253535355050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Contact

Waaldijk 18, 4171CE, Herwijnen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Waaldijk 18, 4171CE, Herwijnen
Toon mij het telefoonnummer