Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants

  • Noord-Brabant
  • Dongen
De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants, Groenstraat, Dongen, Nederland
10 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen in Stijlvol Brabants


Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk!

'De Vlaamsche Spijcker' (anno 1575), 1e prijswinnaar in de categorie populairste trouwlocatie van Noord-Brabant, biedt jullie de mogelijkheid om de mooiste dag van jullie leven in optimale romantische sferen te vieren. Deze monumentale Vlaamse schuur, gelegen in het verstilde groene buitengebied van de gemeente Dongen, leent zich namelijk pérfect als unieke trouwlocatie.

Uniek? Naast de algehele charmante uitstraling middels het romantische décor is dit de oudst gedateerde Vlaamsche Spijcker van Nederland en België. Jullie huwelijk kan zowel in 'De Vlaamsche Spijcker' als in de aangrenzende, onder architectuur aangelegde tuin, voltrokken worden. Aangezien steeds meer stellen de voorkeur geven om buiten te trouwen, maar het weer dit niet altijd toelaat, hebben jullie hier dus altijd een binnenlocatie om op terug te vallen. Beide plekken, zowel binnen als buiten, zijn magisch! Jullie kunnen binnen trouwen bij het openhaardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. De tuin kan tevens gebruikt worden voor fotosessies. Het combineren van de vele intieme plekken op onze locatie behoort tot de mogelijkheden en brengt geen extra kosten met zich mee. Hetzelfde geldt voor buiten trouwen of tafelen. De locatie is geheel naar eigen wens aan te kleden. Onze officiële trouwlocatie ademt echter van nature al een verfijnde landelijke sfeer.

Naast de opgenoemde kenmerken en faciliteiten staan wij ook bekend om de kennis en expertise die wij toepassen tijdens alle fases in de organisatie van jullie bruiloft. Tegenwoordig gaat het niet meer enkel om de locatie, het gaat om de unieke ervaring die hier gecreëerd wordt en pas tot stand komt als alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Het realiseren van deze unieke ervaring vergt passie en professionaliteit. Bij ons leven jullie op een relaxte manier toe naar de grote dag en genieten jullie van alle momenten die hier aan vooraf gaan. Good vibes only!

'De Vlaamsche Spijcker' is geen feestlocatie maar een rustieke daglocatie (dagprogramma + lunch/diner). Onze programma's duren tot uiterlijk 21.00 uur 's avonds. Voor avondprogramma's werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen feestlocaties in vergelijkbare sferen als, en in de omgeving van, 'De Vlaamsche Spijcker'. U vindt deze locaties in onze brochure, welke via onze website te downloaden is.

Indien u geïnteresseerd bent in een gecombineerde bezichtiging dan kunt u dit op voorhand aangeven. Zodoende heeft u één contactpersoon die u op een servicegerichte manier wegwijs maakt en vervolgens de eindverantwoordelijkheid op zich neemt.

Locatie

Landelijk
'De Vlaamsche Spijcker' is goed te bereiken door haar ligging aan de rand van de gemeente Dongen. Na het verlaten van de A27 (richting Gorinchem/Utrecht, afslag 19 Oosterhout, richting Breda/Eindhoven, afslag 18 Oosterhout-Oost) bereikt u door het volgen van de borden 'Dongen' de locatie binnen 5 minuten. Direct na tuincentrum AVRI gaat u bij de stoplichten linksaf waarna u bij het vierde pand aan uw linkerkant uw bestemming heeft bereikt.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Vlaamsche SpijckerJa40601006015080150
Le JardinJa4060706010080150

Parkeren in de buurt van deze locatie

'De Vlaamsche Spijcker' beschikt over 35 parkeerplaatsen op eigen terrein. Indien wij grotere gezelschappen verwachten voorzien wij in aanvullend parkeerterrein op het naast gelegen weiland. Beide terreinen zijn door middel van een brede poort aan de achterzijde met elkaar verboden. Door middel van haagjes worden de parkeervakken aangegeven. Normaliter werken wij met een parkeerwachter om zodoende een soepele ontvangst voor u en uw gasten te kunnen garanderen. Wij willen u echter vragen om waar mogelijk met elkaar mee te rijden. Dit is goed voor het milieu!

Contact

De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants, Groenstraat, Dongen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants, Groenstraat, Dongen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!