Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Vertrekhal

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
Benjamin Franklinstraat 507, 3029 AC Rotterdam, Nederland
10 - 200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

De Vertrekhal

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Vertrekhal aan de Rotterdamse Lekhaven is een industrieel monumentaal gebouw met een rijk verleden. Zoals de naam doet vermoeden deed het gebouw, als één van de eerste na-oorlogse bedrijfsgebouwen, dienst als vertrekhal.

Vergaderen
Een inspirerende vergadersessie, of een volledig verzorgde trainingsdag, met uitzicht over de Maas? Dit en meer is mogelijk in de monumentale Vertrekhal. Op de plek waar passagiers voorheen vol verwachting klaar stonden om in te schepen heerst nu een inspirerende sfeer. In verschillende vergaderopstellingen is het mogelijk om een dagdeel of dag in de ruimte door te brengen, eventueel gecombineerd met een van onze arrangementen. Perfect gelegen, dicht bij zowel het centrum van Rotterdam als de uitvalswegen A20 en A13 en met voldoende gratis parkeergelegenheid is de Vertrekhal een perfecte gelegenheid voor een geslaagde meeting.

Evenementen
De Vertrekhal beschikt over meerdere ruimtes voor u en uw evenement. Ontvangsten van 10 tot 200 personen, het kan allemaal in dit gemeentelijk monument. Centraal gelegen met voldoende (gratis) parkeergelegenheid is het gebouw met haar authentieke passagiersvertrekhal en de enorme treinhal op de begane grond een locatie met verrassende mogelijkheden. De Vertrekhal ligt direct aan de kade. Vertrek en aankomst over het water ligt binnen handbereik. Schepen en watertaxi’s vervoeren u en uw gasten van en naar de Vertrekhal. Zoekt u een ruime, verrassende, authentieke locatie, wij horen graag uw wensen en zullen met plezier samen met u deze proberen te realiseren in De Vertrekhal.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Vertrekhal is gelegen in het Food- en Fruitport gebied in Rotterdam. Alle gebouwen in het havengebied hebben een havennummer, zo ook de Vertrekhal. Het havennummer van het gebouw is 285. Overal op de ring van Rotterdam worden op de ANWB-borden de havennummers onderaan vermeld. Ook wanneer u de snelweg verlaat wordt u door middel van de ANWB-borden de juiste richting opgeleid.

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Vertrekhalja367036200150200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende (GRATIS) parkeergelegenheid aanwezig.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Benjamin Franklinstraat 507, 3029 AC Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer