Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Oostdorperhoeve

  • Zuid-Holland
  • Wassenaar
De Oostdorperhoeve, Oostdorperweg, Wassenaar, Nederland
5 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Oostdorperhoeve

De Oostdorperhoeve is de perfectie locatie voor jullie hele trouwdag. De ceremonie, wettelijke en of kerkelijk, receptie, diner en feestavond. Zorgeloos! trouwen, dineren en feesten alles onder een dak.

De besloten en intieme tuin heeft verschillende terrassen en een gazon met oude fruitbomen. met mooi weer kan daar zowel de ceremonie als het diner gehouden worden. charmant gedekte lange tafels op het gras, heerlijke gerechten, mooie wijnen.

Ook is er, verscholen achter het groen, een speelplaats waar kinderen zich kunnen vermaken.

In het atelier, grenzend aan de tuin, wordt ‘s avonds gedanst. Hiervoor zijn alle faciliteiten aanwezig. Een goede geluidsinstallatie aan het plafond hangen disco- en laserlampen voor een swingend feest. Uiteraard kan het atelier bij regenachtig weer ook gebruikt worden voor ceremonie, receptie en diner.

De pinkenstal, het oude stalletje van het jongvee, is een nostalgische ruimte gereserveerd voor het bruidspaar. Hier kunnen jullie je even terugtrekken om je op te frissen of om te kleden.

We denken graag met jullie mee om van jullie huwelijksdag een mooie en bijzondere te maken. We geven je graag advies over bijvoorbeeld de dagindeling, menukeuzes en aankleding. Qua catering leveren we helemaal maatwerk. Wij bereiden wat jullie willen voor lunch of diner. Of dat nu een high tea, BBQ, walking dinner of aan een lang gedekte tafel met al jullie gasten is; alles vers, alles uit eigen keuken en waar mogelijk biologisch.

Kom de sfeer proeven van de hoeve en jullie ideeën voor je huwelijksdag bespreken!

Tot binnenkort!

Locatie

Landelijk

Parkeren in de buurt van deze locatie

op eigen terrein is er ruimte voor ongeveer 150 auto's

Contact

De Oostdorperhoeve, Oostdorperweg, Wassenaar, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Oostdorperhoeve, Oostdorperweg, Wassenaar, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!