Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Nieuwe Liefde

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam, Nederland
100 - 375 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Nieuwe Liefde

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zoekt u een bijzondere monumentale locatie voor uw feest? Op een goed bereikbare plek midden in Amsterdam, met een stijlvolle uitstraling, sfeervolle ambiance en uitgebreide mogelijkheden voor feesten tot 375 gasten? De Nieuwe Liefde heet u warm welkom!

De Nieuwe Liefde is een stijlvolle congres- & evenementenlocatie geopend door Prinses Beatrix in februari 2011, toen nog Koningin. De monumentale locatie aan de Da Costakade te Amsterdam heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk is het begin 20e eeuw gebouwd als wijnpakhuis, maar het pand heeft ook dienst gedaan als onder meer theater ("Theater de Liefde').

Het pand is in 2010 ingrijpend verbouwd door Wiel Arets Architects en heeft een moderne, inspirerende uitstraling met behoud van originele aspecten. Deze bijzondere verbouwing is in 2011 bekroond met de Geurt Brinkgreve Bokaal, een architectuurprijs van de Gemeente Amsterdam voor beste herbestemming van een monumentale locatie.

De locatie biedt ruimte aan zes zalen (geschikt voor 8 - 375 personen), origineel glas-in-loodwerk en een monumentaal trappenhuis. De verschillende verdiepingen worden middels een vide visueel aan elkaar verbonden. Het resultaat is een ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling: ideaal voor uw congres, symposium, vergadering, theatervoorstelling, concert en/of presentatie. Technische apparatuur is aanwezig, o.a. geavanceerde akoestische plafonds voor optimale geluidskwaliteit. Ons technisch team assisteert u graag daar waar nodig.

Al onze zalen hebben daglicht en zijn toegankelijk voor minder validen. Er is een lift aanwezig en er zijn twee trappenhuizen. De Nieuwe Liefde heeft een breed scala aan design meubilair in huis (o.a. Vitra) en alle zalen zijn multifunctioneel in te richten. In de hal is een garderobe aanwezig en bij de receptie een balie voor ontvangst van uw gasten.

De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering. Wij werken uitsluitend met vers een waar mogelijk biologische producten en bereiden mét liefde praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken.

Wij bieden standaard arrangementen voor lunch, borrel en diner. Maar ook met uw bijzondere wensen kunt u uiteraard bij ons terecht, onze horecamanager en chef-kok denken graag met u mee.

Opdrachtgevers oa Microsoft - AMC - Quintiles - Hogeschool van Amsterdam - Procter & Gamble - De Persgroep.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en fiets. De bereikbaarheid met de auto is goed. 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote Zaalja80150250120250200250
Kleine Zaalja40408040-50-
Bibliotheekja30------
Serreja----756075
Foyerja--40-120120120
Koorzaalja35507032-40-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren). Met grote groepen kunt u terecht in de Q-park aan de Marnixstraat, 8 minuten lopen vanaf onze locatie of in de parkeergarage aan het Bellamyplein op 5 minuten lopen.

Contact

Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer