Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

de nieuwe bibliotheek

  • Flevoland
  • Almere
  • Almere-Stad
Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere, Nederland
0 - 112 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

de nieuwe bibliotheek

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Inrichting en sfeer
De nieuwe bibliotheek is een modern uitgeruste locatie.

De nieuwe zaal
De nieuwe bibliotheek beschikt over een sfeervolle theaterzaal ('de nieuwe zaal') die uitstekend geschikt is voor de ontvangst van gasten voor een presentatie/seminar.

Het nieuwe lokaal
Daarnaast is er een volledig uitgerust studielokaal ('het nieuwe lokaal'), waar diverse, digitale, trainingen gegeven kunnen worden. Het nieuwe lokaal is uit te breiden met één of twee naastgelegen ruimtes voor nog meer ruimte. 

Het nieuwscafé
Het nieuwscafé is gesitueerd op de tweede etage van de bibliotheek en kijkt uit op het Stadhuisplein. Bij ontvangst of na afloop van een bijeenkomst in de nieuwe zaal of het lokaal kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het nieuwscafé, dat aan de nieuwe zaal grenst.

Catering
De nieuwe bibliotheek kan zorgdragen voor diverse horeca- en cateringmogelijkheden tijdens uw bijeenkomst en na afloop.

Overnachtingsfaciliteiten
Deze locatie beschikt zelf niet over overnachtingsfaciliteiten. Uiteraard kan de locatie wel met u meedenken voor overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Nieuwe bibliotheek is centraal gelegen op vijf minuten lopen van Station Almere centrum. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving.

Routebeschrijving
Vanaf Amsterdam
U neemt de afslag Almere-stad (5). U volgt de borden Almere-Centrum (onder aan de afslag links) u rijdt op de Veluwedreef. U blijft de borden Almere-Centrum volgen tot aan de Cineadreef waar u links afslaat. Aan het einde van de dreef (voor het rood/roze pand,) gaat u links de hospitaaldreef op. Bij de tweede rotonde gaat u rechts de stadhuispromenade op. Het zwarte pand aan uw linker hand met daarbij de laad en los mogelijkheid voor de bibliotheek.

Vanaf Lelystad
U neemt de afslag Almere-stad (5). U volgt de borden Almere-Centrum (onder aan de afslag links) u rijdt op de veluwedreef. U blijft de borden Almere-Centrum volgen tot aan de Cineadreef waar u links afslaat. Aan het einde van de dreef (voor het rood/roze pand,) gaat u links de hospitaaldreef op. Bij de tweede rotonde gaat u rechts de stadhuispromenade op. Het zwarte pand aan uw linker hand met daarbij de laad en los mogelijkheid voor de bibliotheek.
De parkeergelegenheden zijn in de buurt en op zondag betaald parkeren, advies is om te parkeren in de parkeergarage en met een personenauto niet op straat i.v.m. de kosten.
Verder geschiedt het laden en lossen via een personenlift.

Openbaar vervoer
Met de trein kunt u uitstappen om Almere-Centrum u loopt de stationhal uit en loop recht tegen de nieuwe bibliotheek aan, circa 10 minuten lopen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
de nieuwe zaalja--112----
het nieuwe lokaalja244560247540-

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de nabije omgeving van de bibliotheek zijn diverse parkeergarages.

Contact

Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere, Nederland
Toon mij het telefoonnummer