Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

de Kompaszaal

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Oost
KNSMlaan 311, 1019LE, Amsterdam
2 - 250 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

de Kompaszaal

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Kompaszaal is uitermate geschikt voor het vieren van uw bruiloft. Dit kan variëren van ceremonie tot bruiloftsfeest en alles wat daar tussen in zit. Naast de geschiktheid is de Kompaszaal ook gewoon een geweldige monumentale trouwlocatie aan het water met een unieke sfeer en uitstraling.

Niet geheel onbelangrijk, de Kompaszaal is een officiële trouwlocatie in Amsterdam Oost. Wat inhoudt dat u daadwerkelijk in de Kompaszaal kan trouwen en dat de Ambtenaar van burgerlijke stand naar u toe komt.

Daarnaast, zoals gezegd, is de Kompaszaal ook de plek voor de huwelijksreceptie, het bruiloftsdiner (sitting dinner, buffet, walking dinner, bbq, ect) en natuurlijk niet te vergeten het trouwfeest.

De Kompaszaal is op zich zelf al zo’n mooie en unieke locatie waardoor verdere versiering eigenlijk niet meer nodig is. Het aankleden van de ruimte met mooie bloemen en ballonnen in uw bruidskleur is veelal voldoende om het geheel af te maken.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons om zo meer infornmtie te ontvangen en om een afspraak te maken voor bezichtiging. Wij denken graag mee en bijna alle wensen zijn te realiseren want het is jullie belangrijkste dag!

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Kompaszaal is een grand café/restaurant gevestigd in de historische (jaren vijftig!) aankomst- en vertrekhal van de voormalige K.N.S.M.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Betaald parkeren.

Contact

KNSMlaan 311, 1019LE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

KNSMlaan 311, 1019LE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!