Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Kleine Werf

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Prinseneiland 6, 1013LR, Amsterdam
6 - 12 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Kleine Werf

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

De Kleine werf is een unieke en verrassende vergaderlocatie in Amsterdam door de industriële uitstraling en de authentieke omgeving.

Vergaderen aan het water van 4 tot 12 personen in één van de mooiste en rustigste buurten in het Centrum van Amsterdam op het Prinseneiland.

De Kleine Werf is op loopafstand van Centraal Station, de Jordaan en de grachten in het centrum van Amsterdam.

Het is ook mogelijk om met de boot aan te meren bij ons terras aan de steiger.

Tijdens de vergadering is het buiten heerlijk lunchen of pauzeren aan het water, op het terras met terrasverwarming ook na het zomerseizoen.

De Kleine Werf is een inspirerende vergaderlocatie, in een gerestaureerde, sympathieke en sfeervolle 250 jaar oude scheepswerf aan Prinseneiland op een bijzondere plek in het centrum van Amsterdam, op de Westelijke Eilanden die verscholen liggen in het oudste gedeelte van Amsterdam.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Landelijk
De Kleine Werf is op loopafstand van het Centraal Station, de Jordaan, de Amsterdamse grachten en het Westergas-fabriekterrein. De Kleine Werf ligt aan het Prinseneiland in een van de mooiste en rustigste buurten in het Centrum van Amsterdam. Dit prachtige eiland maakt deel van de Westelijke Eilanden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja1212-----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is vlakbij parkeergelegenheid, bij Squash City, Ketelmakerstraat 6: van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur, € 20,- per dag. Vanaf de Ketelstraat is het 6 minuten lopen naar De Kleine Werf. En Parkeergarage Willemspoort, op het Haarlemmerplein, Haarlemmer Houttuinen 549. Openingstijden 24 uur per dag 7 dagen per week. Standaard dagtarief. Vanaf het Haarlemmerplein 5 minuten lopen naar De Kleine Werf.

Contact

Prinseneiland 6, 1013LR, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Prinseneiland 6, 1013LR, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer