Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

de Bockhof

  • Limburg
  • Schimmert
Billich 1, Schimmert, Nederland
4 - 50 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

de Bockhof

Eigen catering
Overnachten
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Beschrijving de bockhof

Op de begane grond komt u binnen in een ruime hal met garderobe en een negentiende-eeuwse eikenhouten trap. Vanuit de zeer sfeervolle en ruime woonkamer, ‘de zaal’, heeft u een prachtig zicht op de tuin en het Ravensbosch. Hier bevindt zich een grote zithoek en hebt u aansluitend toegang tot de bibliotheek. Zowel de woonkamer als de bibliotheek kunnen ingericht worden als eet- of vergaderruimte.

De leefkeuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur waaronder 2 ovens, een stoomoven, een grote inductiekookplaat, koelkast en 2 vaatwassers. Op de tussenverdieping staan een wasmachine en een wasdroger tot uw beschikking. Er zijn in totaal 7 slaapkamers met badkamer en toilet. Op de eerste etage bevinden zich 4 slaapkamers waarvan één master-slaapkamer, de suite.

De tweede etage beschikt over 2 tweepersoonsslaapkamers en een vierpersoonsslaapkamer, een echte familiekamer, waarbij een tweepersoonsbed in de toren is geplaatst. De familiekamer is knus ingericht en door zowel kinderen als volwassenen te gebruiken. De zolder heeft een unieke kapconstructie, gemaakt uit een zevental eikenhouten dakspanten waardoor deze verdieping een unieke, warme sfeer heeft.

De Bockhof heeft een ruime achtertuin met bakhuisje en aansluitend terras met barbecue.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij luchthaven
Schimmert, landelijk gelegen in de gemeente Beekdaelen vlakbij de A2 en A79 autosnelwegen bevindt zich op nauwelijks 10 minuten rijden van Maastricht

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
de Zaal Ja245024
de BibliotheekJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig

Contact

Billich 1, Schimmert, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Billich 1, Schimmert, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website