Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Congrescentrum Landgoed Zonnestraal

  • Noord-Holland
  • Hilversum
Loosdrechtse Bos 17, 1213RH, Hilversum
15 - 200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Congrescentrum Landgoed Zonnestraal

Live muziek
Wifi aanwezig

In Congrescentrum Landgoed Zonnestraal te Hilversum ontvangen wij u graag voor een congres, een trendy party of een diner op maat.

Wij ontvangen u en uw gasten graag op onze unieke locatie in het oude hoofdgebouw van Zonnestraal (architect Duiker) in een omgeving van licht, lucht en transparantie.

Het voormalig sanatorium is niet zomaar een ruimte, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten en bezoekers met gevoel voor architectuur, historie, landschapsarchitectuur en gezondheidszorg.

Een congres, een trendy party, of een diner op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de transparante sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. De gast die kiest voor Zonnestraal, kiest voor een inspirerende zaal en een professioneel verzorgd evenement op maat, of u nu een kleine vergadering of een groots diner organiseert.

Op de eerste etage ligt de oude toneelzaal: een multifunctionele zaal van 400 m2 met groot podium voor presentaties, exposities, zakelijke meetings, recepties etc. In deze zaal kunnen ook twee kleinere zalen van 90 m2 worden afgescheiden, geschikt voor kleine groepen. Hierdoor kunnen wij tussen de 10 en 220 gasten ontvangen.

Locatie

In het bos
Op de hei
Nabij openbaar vervoer
Tussen Hilversum en Loosdrecht ligt Landgoed Zonnestraal, een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote zaalja--200150200140200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeren.

Contact

Loosdrechtse Bos 17, 1213RH, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Loosdrechtse Bos 17, 1213RH, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer