Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Compagnietheater

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Centrum
Kloveniersburgwal 50, 1012 CX, Amsterdam
100 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Compagnietheater

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere plek aan de grachten van Amsterdam? Een pand met een rijke historie en een culturele functie?

Het Compagnietheater met haar stoere, strakke en warme uitstraling ontvangt jullie graag. Waar vroeger de Lutherse Gemeente haar plek vond en waar tegenwoordig jonge makers de ruimte krijgen hun kunsten te vertonen. Het pand werd eind jaren ‘90 verbouwd waarbij traditionele elementen, zoals de onbehandelde houten pilaren, zijn behouden.

De Zuilenzaal op de begane grond waar de zonnestralen het pand binnenvallen is bij uitstek de meest romantische plek van het pand, perfect voor uw ceremonie. Het cafe waar de bruidstaart kan worden aangesneden is een intieme ruimte met een huiselijke sfeer.

Graag nodigen we jullie uit om zelf de sfeer te proeven tijdens een rondleiding onder het genot van een verse kop koffie of thee.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Compagnietheater ligt in het centrum van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: met tram 4, 9, 16 en 24 bent u binnen 10 minuten van het Amsterdam Centraal Station bij het Compagnietheater. Te voet: Het is een wandeling van een klein kwartier vanaf Amsterdam Centraal. U loopt het Damrak op en na de Bijenkorf gaat u links de Damstraat in. Deze gaat over in de Oude Doelenstraat en vervolgens in de Oude Hoogstraat. Dan gaat u rechtsaf de Kloveniersburgwal.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote Zaalja78-410-800220800
Kleine Zaalnee20-70-803080
Zuilenzaalja30-100-12070120
Cafeja20-70-10080100
Foyerja20-70-20080200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij raden u aan te parkeren in in een van de volgende parkeergarages: ParkKing Waterlooplein, Valkenburgerstraat 238 (we bieden hier een parkeerarrangement aan. Tegen een tarief van slechts € 18,- kunt u de hele dag parkeren) Parking Centrum Oosterdok, Oosterdokstraat 150 Muziektheater, Waterloopplein 28

Contact

Kloveniersburgwal 50, 1012 CX, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Kloveniersburgwal 50, 1012 CX, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!