Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Compagnietheater

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Centrum
Kloveniersburgwal 50, 1012 CX, Amsterdam
6 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Compagnietheater

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in Amsterdam is een centraal gelegen en veelzijdige locatie. Stoer en strak, maar bovenal warm en welkom.

De voormalige kerk werd eind jaren '90 verbouwd door architect Francine Houben. Met behoud van traditionele elementen, zoals de onbehandelde, houten pilaren, is het theater een mooie mix van oude en nieuwe materialen.

Dit alles maakt het Compagnietheater het ideale podium voor bijvoorbeeld uw presentaties, seminars, diners of tv/radio opnames.
Er is een grote theaterzaal, een kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime foyer en een theater cafe. De verschillende ruimten zijn apart of gezamenlijk te huren.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Compagnietheater ligt in het centrum van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: met tram 4, 9, 16 en 24 bent u binnen 10 minuten van het Amsterdam Centraal Station bij het Compagnietheater. Te voet: Het is een wandeling van een klein kwartier vanaf Amsterdam Centraal. U loopt het Damrak op en na de Bijenkorf gaat u links de Damstraat in. Deze gaat over in de Oude Doelenstraat en vervolgens in de Oude Hoogstraat. Dan gaat u rechtsaf de Kloveniersburgwal.

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote Zaalja-410-800220800
Kleine Zaalnee-70-803080
Zuilenzaalja-100-12070120
Cafeja-70-10080100
Foyerja-70-20080200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij raden u aan te parkeren in in een van de volgende parkeergarages: ParkKing Waterlooplein, Valkenburgerstraat 238 (we bieden hier een parkeerarrangement aan. Tegen een tarief van slechts € 18,- kunt u de hele dag parkeren) Parking Centrum Oosterdok, Oosterdokstraat 150 Muziektheater, Waterloopplein 28

Contact

Kloveniersburgwal 50, 1012 CX, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Kloveniersburgwal 50, 1012 CX, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer