Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Club YOLO Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Amstel 178, Amsterdam, Nederland
30 - 200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Club YOLO Amsterdam

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Heeft u iets te vieren of zoekt u een club voor een nieuwe of bestaande party? Wij denken graag met u mee over de uitvoering van uw verjaardags-, gala- of bedrijfsfeest, productpresentatie, themafeest, fashion show, dansfeest etc.

Op een unieke locatie in het historisch centrum van Amsterdam , uitkijkend op de Amstel en de Stopera en om de hoek van het Rembrandtplein vindt u Club Yolo.

Club Yolo heeft een luxueuze en eigentijdse uitstraling met een op maat gemaakt interieur, een uitgebreide bar, ruime dansvloer en een high-end licht- en audio systeem. Door de intieme en sfeervolle inrichting is de locatie ook uitermate geschikt te maken voor kleinere groepen.

Ons enthousiaste team is ervaren in het organiseren van uiteenlopende evenementen, van ingetogen en stijlvol tot uitbundig en excentriek. Uiteraard is geen wens ons te gek en zullen wij ons inspannen om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

GRATIS LOCATIE: Voor uw besloten evenement in Club Yolo vragen wij GEEN zaalhuur. In verband met het exclusieve gebruik van de locatie verplicht u zich aan een minimale omzetgarantie. Deze is afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten.

De bar van club Yolo is uitgerust met een zeer uitgebreid assortiment aan dranken. Er bestaat de mogelijk tot baruitkoop. Hier heeft club Yolo een aantal zeer aantrekkelijke arrangementen voor ontwikkeld. Wanneer u uw specifieke wensen en het aantal te verwachten gasten via info@clubyolo.nl laat weten dan sturen wij u graag een persoonlijke offerte toe.

Club Yolo levert een pakket diensten bestaande uit; voldoende gekwalificeerd bedienend personeel, bewaakte garderobe, beveiliging, sanitaire ruimten, schoonmaakkosten, energiekosten en het gebruik van de rookmachine, microfoons , beamer, laptop, licht- en geluidsinstallatie ( 2 Pioneer CDJ Nexus units en een Pioneer DJM 900 mixer DJ-set).

Gedurende het gehele evenement is de barmanager uw aanspreekpunt om te waarborgen dat alles naar wens en volgens afspraak verloopt.

Het is mogelijk uw eigen entertainment en catering te verzorgen maar Club Yolo denkt ook hier graag met u mee. Club Yolo is niet gebonden aan vaste partners maar beschikt wel over een groot netwerk van preferred partners die uw entertainment of catering geheel kunnen verzorgen. Van DJ/ MC tot drumband en van kleine snack tot een uitgebreid walking diner.

Club YOLO kunt u afhuren:
Zondag t/m woensdag van 09:00-04:00 uur
Vrijdag en Zaterdag van 09:00- 05:00 uur

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Amstel 178, 1017AE Amsterdam

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergarage The Bank Parkeergarage Waterlooplein

Contact

Amstel 178, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Amstel 178, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer