Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Chateau Amsterdam, de eerste urban winery van Nederland

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
Gedempt Hamerkanaal, Amsterdam, Nederland
5 - 50 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Chateau Amsterdam, de eerste urban winery van Nederland

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

The Winery 
Dit is de ruimte waar we de wijnen maken. Je verblijft te midden van de tanks en vaten, vol met rijpende wijnen. Dit unieke, serene ruimte, geïsoleerd van de rest van het pand en de drukte van de stad. Er is plek voor maximaal 50 personen en je kunt kiezen voor diverse opstellingen, zoals een staande-, theater- of vergaderopstelling. We beschikken over een premium filmprojector, een indrukwekkend scherm en versterkt geluid.

Het Dorpsplein 
"Op het dorpsplein gebeurt het. Daar eet je, daar drink je en daar vier je. Je ontmoet vrienden en je hoort de laatste roddels. Het dorpsplein verbindt. 

Deze grote, open ruimte met veel daglicht is perfect voor allerlei bijeenkomsten. Van creatieve brainstormsessies tot aan een diner met mooi gedekte lange tafels waar de Chateau wijnen centraal staan.

Het is ook een ideale ruimte voor verschillende break out sessions, met ruimte voor kleine groepen op het podium, in het schoollokaal en natuurlijk in de boardroom en de winery. 

Er zijn mogelijkheden genoeg: van staande-, theater-, diner- of vergaderopstelling. Van maandag tot en met donderdag is deze ruimte te verhuren en vrijdag t/m zaterdag in overleg. 

The Boardroom 
Deze bijzondere ruimte was ooit het is het directiekantoor van de Storkfabriek. De ruimte heeft een ‘open karakter’: gelegen op de eerste verdieping, rondom voorzien van ramen en kijkt uit over de gehele fabriekshal. De ruimte is uitgerust met een tv-scherm en de flexibele setting is uitermate geschikt voor reguliere meetings, brainstormsessies en kleinere workshops. Er is plek voor maximaal 20 man. 

Op aanvraag kunnen de ruimtes worden voorzien van flip-overs, whiteboards, vellen, post-its, stiften en andere benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst. 

Lunch, koffie en natuurlijk wijn - dit zijn de mogelijkheden: 

  • Ons koffie arrangement voorziet de gasten van vers fruit, gezonde repen, minder gezonde koekjes en onbeperkt koffie, thee en munt- en citroen water. 
  • Wij bieden een gezonde lunch aan met luxe broodjes, een salade, quiche, verse fruitsap en iets zoets toe. 
  • Wat het grote voordeel is aan vergaderen in een wijnmakerij is dat je de dag kan afgesloten kan worden met een luxe borrel, wijnproeverij of een bijzonder geschenk de aanwezigen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een wijnarrangement! 

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Aan 't IJ Amsterdam Noord

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
WineryNee304030505050
BoardroomJa1520----
Het DorpspleinJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Met de auto & parkeren Chateau is met de auto makkelijk te bereiken, via de IJ tunnel vanuit het centrum of via de s116 vanuit de A10. Parkeren voor de deur is de eerste 90 minuten gratis en een dag kost maximaal €30,-. Buiten het terrein, rond het IJplein en de Meeuwenlaan betaal je van maandag t/m zaterdag van 9 tot 19u € 1,30 per uur.

Contact

Gedempt Hamerkanaal, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gedempt Hamerkanaal, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer