Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Central Studios

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-West
Gietijzerstraat 3-5, 3534 AV, Utrecht
50 - 2800 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Central Studios

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

centraal gelegen | uitstekend bereikbaar | vrij parkeren

Meerdere zalen en creatief team

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie ligt in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op 4 minuten loopafstand van NS Station Zuilen.

Van productpresentaties, congressen, beurzen, diners en personeelsfeesten tot complete theatershows. Central Studios biedt meerdere zalen met vele facilitaire mogelijkheden voor de realisatie van spraakmakende evenementen. Kleine of grote gezelschappen? Er staat een multidisciplinair en ervaren team met een oprechte passie in evenementenorganisatie klaar om je ideeën te verwezenlijken. De doelgroep en doelstellingen voor jouw evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij een succesvol evenement.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Central Studios Utrecht is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Op 5 minuten afstand van de A2 kun je Central Studios Utrecht altijd eenvoudig bereiken.
NS-station Utrecht Zuilen ligt op 5 minuten loopafstand. Daarnaast word je vanaf Utrecht Centraal, na een busrit van 10 minuten, voor de deur afgezet bij Central Studios Utrecht.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Studio 1nee--1200--5002000
Studio 2nee--600--4001200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Central Studios Utrecht beschikt over een eigen parkeerterrein voor 300 auto's. Tevens is het mogelijk 80 auto's aan de Gietijzerstraat te parkeren. Het is altijd gratis parkeren bij Central Studios Utrecht.

Contact

Gietijzerstraat 3-5, 3534 AV, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Gietijzerstraat 3-5, 3534 AV, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer