Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Burgers' Zoo - Safari Meeting Centre

  • Gelderland
  • Arnhem
Burgers' Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem, Nederland
10 - 850 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Burgers' Zoo - Safari Meeting Centre

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Evenementen
Burgers’ Zoo is geschikt voor diverse evenementen van 10 tot 10.000 personen. Wat dacht u van een personeels- of relatiedag waarbij uw gasten kunnen genieten van het park, of misschien een feestelijk diner afgesloten met een feestavond?

Wellicht bent u op zoek naar een exclusieve avondopenstelling speciaal voor uw gasten, dit kan in Burgers’ Zoo al vanaf 3.000 gasten. Heeft u andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Personeelsdag
Voor een goed verzorgde personeelsdag bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een gezamenlijk ontvangst met al uw gasten in een van onze restaurants, een picknicklunch waarmee uw gasten het park kunnen verkennen of wellicht een feestelijk diner ter afsluiting van een avontuurlijke dag?

Bang dat uw personeelsdag in “het water valt”? Geen zorgen! In Burgers’ Zoo zijn meerdere delen van het park overdekt zoals de Bush, de Desert en de Ocean. Daarnaast hebben wij een indoor speeltuin “Kids Jungle” waar kinderen ook bij een regenachtige dag heerlijk kunnen ravotten.

Feesten & Diners
Op zoek naar een bijzonder dinerbuffet? Wat dacht u van een ontvangst met een tropisch vruchtensapje op het Bush Terras en wandeling met een cocktail door de Ocean, gevolgd door een Indisch buffet in het Bush Restaurant of een Afrikaans Braaibuffet in het Safari Restaurant?

Dankzij een Afrikaanse braai in het Safari Restaurant voegt u een extra beleving toe!  Het braaien van uw eten is een unieke ervaring waarbij uw gasten informeel kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen die elkaar misschien nog niet zo goed kennen. 

Is de avond voor u nog jong? Dan kunnen we voor groepen vanaf 50 personen het diner afsluiten met een spetterende feestavond met een band of DJ. Een feestavond kan bij ons tot ongeveer middernacht plaatsvinden, dit vanwege de nachtrust van onze dieren.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Aan de rand van Arnhem en in de buurt van diverse snelwegen. Zeer goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Auditoriumja--500----
Kilimanjaroja32281007010060100
Mount Keniaja32288560655065
Canopy Lodgeja24165040503550
Tree Tops Lodgeja20143530352535
Foyerja----500--
Knoefzaalja20208575756585

Parkeren in de buurt van deze locatie

Uitgebreide parkeergelegenheid naast het park.

Contact

Burgers' Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Burgers' Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website