Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

brainstorm en concept

  • Noord-Brabant
  • Breda
  • Breda-Centrum
Speelhuislaan 156A, 4815 CJ Breda, Nederland
2 - 50 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

brainstorm en concept

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Wilt u op een unieke manier vergaderen of brainstormen? Onze inspirerende ruimtes staan garant voor de beste resultaten.

Op onze brainstormcamping is er volop gelegenheid om in een bijzondere setting tot de beste brainstorms te komen. U kunt er vergaderen aan picknicktafels op kunstgras, brainstormen rond het ‘kampvuur’ voor de tent of nieuwe concepten bedenken in de loungehoek met een adembenemend uitzicht op het strand of de bossen: dit is anders vergaderen dan dat u gewend bent! De brainstormcamping is geschikt voor groepen tot 50 personen.

Ons innovatieve VR lab daagt u uit om out-of-the-box te denken. De gehele ruimte is voorzien van kunstgras en wordt sfeervol verlicht. De lichtgevende container die in de ruimte staat is de perfecte plek om in alle rust te kunnen brainstormen. De gehele wand van het lab kan gebruikt worden als presentatiescherm, hierdoor weet u zeker dat u een verbluffende indruk achterlaat bij de deelnemers. Toekomstgericht denken is niet langer meer een probleem in ons futuristische lab. Het VR lab is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Wilt u nog meer uit uw vergadering halen? Boek dan een VR-experience bij uw vergadering. In een uurtje maakt u onder begeleiding van onze VR-experts kennis met Virtual Reality, zodat u daarna met nieuwe inzichten en volop inspiratie uw vergadering kunt voortzetten.

Of u nu alleen op zoek bent naar een ruimte, of een compleet verzorgde brainstorm, training of presentatie, alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze ruimtes? Kom gewoon eens kijken of neem vrijblijvend contact met ons op!

Locatie

Nabij openbaar vervoer
In het centrum
brainstorm en concept is gelegen aan de Speelhuislaan 156a in Breda. Wij bevinden ons op vijf minuten loopafstand van centraal station Breda. De locatie is ook met de auto makkelijk bereikbaar (vanuit A16, A58 en A27).

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op ons terrein hebben wij voldoende parkeergelegenheid voor circa 15 auto’s. Op loopafstand vindt u ook voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contact

Speelhuislaan 156A, 4815 CJ Breda, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Speelhuislaan 156A, 4815 CJ Breda, Nederland
Toon mij het telefoonnummer