Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Bilderberg Kasteel Doorwerth

  • Gelderland
  • Doorwerth
Fonteinallee 4, 6865ND, Doorwerth
25 - 300 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Een perfecte Kasteellocatie voor een productpresentatie, een stijlvol feest of diner. Kastelen en oude burchten hebben hun eigen sfeer en ambiance. Maar er zijn maar weinig kastelen, waarbij het rijke verleden en zakelijke faciliteiten verantwoord geïntegreerd zijn.

Bruiloften
Het is ons een genoegen u kennis te laten maken met de meest romantische trouwlocatie van Nederland.

Bilderberg Kasteel Doorwerth is een sprookjesachtig kasteel waar nog steeds de monumentale sfeer van lang vervlogen jaren bewaard is gebleven. Over de lange oprijlaan en de houten ophaalbrug komt u via de imposante kasteelpoort in een andere tijd.

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Renkum biedt Bilderberg Kasteel Doorwerth u de unieke mogelijkheid om uw complete huwelijksdag vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met de feestavond te verzorgen. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland biedt daarnaast de mogelijkheid om uw huwelijksdag in stijl af te sluiten en na te genieten in onze bruidssuite.

De Ridderzaal in het kasteel is een officiële trouwlocatie en de Bilderberg locatie in het koetshuis vormt een schitterend decor voor uw receptie (bij mooi weer op de binnenplaats), diner en/of feestavond.

Onze persoonlijke aandacht en service, hoogwaardige kwaliteit van onze producten en gastvrijheidsbeleving staan garant voor een onvergetelijke huwelijksdag waarover nog lang zal worden nagepraat!

Of u nu uw bruiloft in middeleeuwse stijl (compleet met hoornblazers), of in 80'er jaren sferen of juist heel stijlvol wilt laten verzorgen, u bent hier altijd aan het goede adres.

U maakt er de mooiste foto's (o.a. op de fraaie ophaalbrug) en er is volop gratis parkeergelegenheid.

Feesten & Partijen
In de bosrijke Veluwe, op zo'n acht kilometer van Arnhem, torent het compleet gerestaureerde Kasteel Doorwerth hoog boven de bomen uit. In het voormalige koetshuis is Bilderberg Kasteel Doorwerth gevestigd. De grote zaal, met imposante kroonluchters, open haard en traditioneel balkenplafond karakteriseren de unieke sfeer van de locatie.

Naast partijen, feesten, recepties, bruiloften en diners is het Koetshuis ook uitermate geschikt voor productpresentaties.

Overnachten is mogelijk in het nabijgelegen Bilderberg Hotel Klein Zwitserland.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Heelsum, gemeente Renkum. Een bosrijke omgeving op slechts 8 kilometer van Arnhem. In de uiterwaarden van de Neder-Rijn.

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Koetsruimteja6012080350120350
Tuigkamerja305040-45-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Er zijn ca. 200 parkeerplaatsen beschikbaar op Kasteel Doorwerth.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Fonteinallee 4, 6865ND, Doorwerth
Toon mij het telefoonnummer