Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Bij Aaltje aan de Linie

  • Utrecht
  • Woudenberg
Bij Aaltje aan de Linie, Zegheweg 49, Woudenberg, Nederland
10 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Bij Aaltje aan de Linie

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Uitgekeken op de standaard vergaderzaaltjes? Op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u Bij Aaltje aan het juiste adres. In onze sfeervolle vergaderzalen IJsvogel en Boerenzwaluw voelt iedereen zich al snel thuis. Met uitzicht op de koeien, de weilanden en de historische Grebbelinie.

U wordt prima verzorgd met koffie, thee, verrassende tussendoortjes en een uitstekende lunch. Tussendoor even wat frisse boerenbuitenlucht opsnuiven en iedereen kan er weer tegen. Dat vergadert wel zo lekker!


Bij Aaltje aan de Linie is centraal gelegen op 10 minuten rijden van de A12 en de A28. Hartje Nederland, en toch helemaal weg van de drukte. Een landweggetje, weilanden, koeien. Een ideale omgeving om rustig te kunnen vergaderen.

Er is een ruime parkeergelegenheid Bij Aaltje en parkeren is gratis.


Wij beschikken over 2 vergaderzalen:

De IJsvogel:

Prachtige, unieke, comfortabele, ruime en sfeervolle vergaderlocatie.
De zaal is ingericht in warme, lichte kleuren. Met verrassende details, zoals de oude drinkbakjes die nu als sfeerverlichting dienen. Of de barkrukken met een ‘tractorzitting’. Zaal IJsvogel heeft zeer comfortabele stoelen waar u de hele dag heerlijk op kunt zitten.

Het unieke van zaal IJsvogel is het uitzicht door het panoramaraam. Hier kijk je direct op de Hereford ossen in de stal. Hoe ze lekker in het stro liggen, hoe ze eten, hoe ze stoeien met elkaar. Het zijn prachtige dieren waar je niet snel op uitgekeken raakt.

Je hebt in zaal IJsvogel beschikking over wifi, beamer en scherm en flip-over. Ook vind je hier een uitstekende Jura koffiemachine waar je zelf de hele dag een vers kopje perfecte koffie, espresso, cappucino of latte macchiato kunt maken.

Je kunt in zaal IJsvogel vanaf 2 tot maximaal 60 personen vergaderen (theateropstelling).

De Boerenzwaluw:

Zaal Boerenzwaluw is knus, sfeervol en informeel. Ingericht met veel hout, een kachel voor in de winter (voor de gezelligheid, want er is ook CV) en een heerlijk terras voor in de zomermaanden.
Vanuit zaal Boerenzwaluw kijk je uit over de weilanden, waar je in de zomer zomaar de kudde Hereford ossen kan zien.
Boerenzwaluw heeft een overdekte veranda, waar de lunch geserveerd wordt. Zo ben je er even helemaal tussenuit en is iedereen ’s middags weer fris en uitgerust voor het vervolg van de training of vergadering.

In zaal Boerenzwaluw kan vergaderd worden vanaf 2 personen tot maximaal 40 personen (theateropstelling).
Boerenzwaluw heeft beschikking over wifi, beamer, scherm en flip-over.

TIP:

Omdat er Bij Aaltje aan de Linie ruime ervaring is in het organiseren van bedrijfsuitjes, zijn we ook prima in staat om leuke en energieke vergaderbreaks voor u te verzorgen.
De frisse boerenbuitenlucht geeft meteen nieuwe energie. Wat dacht u van een half uurtje trekker rijden? Of een uurtje boogschieten of een potje frisbeegolf. Of gewoon korte wandeling in de groene omgeving Bij Aaltje. Een gids laat u de mooiste plekjes zien.

Liever binnen blijven? Dan is een workshop percussie leuk, leerzaam en vooral heel geschikt om weer nieuwe energie op te doen. Samba!

Mag de break wat langer duren (1 à 1,5 uur), dan behoren boogschieten, een spannende game of escaperoom De Kippenschuur ook tot de mogelijkheden.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Bij Aaltje aan de Linie is centraal gelegen op 10 minuten rijden van de A12 en de A28. Hartje Nederland, en toch helemaal weg van de drukte. Een landweggetje, weilanden, koeien. Direct aan de grebbenlinie. Een ideale omgeving om rustig te kunnen vergaderen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Ijsvogelja3075100
De Boerenzwaluwja2550100

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt Bij Aaltje aan de Linie gratis parkeren

Contact

Bij Aaltje aan de Linie, Zegheweg 49, Woudenberg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bij Aaltje aan de Linie, Zegheweg 49, Woudenberg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer