Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Uw zakelijke bijeenkomst compleet zorgeloos en perfect op maat.
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Beeld en Geluid

  • Noord-Holland
  • Hilversum
Media Parkboulevard 1, 1217WE, Hilversum
15 - 1500 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Beeld en Geluid

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

UW ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN DE SPOTLIGHTS
Beeld en Geluid is een prachtige evenementenlocatie centraal in het land. Of u nu op zoek bent naar een vergaderzaal of een spetterend personeelsfeest wilt organiseren, Beeld en Geluid heeft de ideale ruimtes en faciliteiten om uw evenement of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Het spectaculaire gebouw ademt een dynamische sfeer en vormt een mooie achtergrond voor uw seminar, congres of bedrijfspresentatie. U kunt ook bij ons terecht voor een stijlvol sitting- of walking dinner.

Uw bijeenkomst wordt nog specialer als u kiest voor een combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de Beeld en Geluid experience, een rondleiding of een ludieke workshop. Ook de culinaire aankleding van uw bijeenkomst is bij Beeld en Geluid in goede handen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een oriënterend bezoek aan Beeld en Geluid zal u zeker overtuigen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Boekingen en Evenementen. Wij adviseren u graag!

OP MAAT
Door onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers zijn wij buitengewoon goed in staat aan uw extra wensen tegemoet te komen. Meubilair, technische ondersteuning buiten de basisbediening, muzikale aankleding, bijzondere cateringwensen, originele ‘giveaways’ of een op maat gemaakte selectie van bijzondere fragmenten uit ons archief behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook hierover adviseert de afdeling Boekingen en Evenementen u graag.

AANBOD
Beeld en Geluid beschikt over een zeer divers scala aan zalen waardoor U voor elk gewenst evenement een ruimte kunt boeken. Zo kunt U voor een vergadering of brainstormsessie goed terecht in 1 van onze BenG LAB’s. Theater 2 kunnen wij geheel ombouwen naar uw wensen zodat U hier een product presentatie, pubquiz of een intieme showcase kunt houden. Wilt U op groter schaal een viewing of seminar houden? Hiervoor is het moderne theater 1 is uiterst geschikt. Voor de echte grote bijeenkomsten is ons atrium ook nog geheel naar Uw wenst in te delen.

NEEM CONTACT OP
Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van allerlei evenementen en denken dan ook graag met U mee om het ideale evenement neer te zetten. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling evenementen en boekingen om Uw wensen kenbaar te maken. Daarnaast bieden wij U ook graag een oriënterende rondleiding zodat U deze schitterende locatie zelf alvast kunt ervaren.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Beeld en Geluid is centraal gelegen in Nederland. Wij bevinden ons op het Media Park en Hilversum is dus gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht. Binnen 500 meter lopen ligt het NS station Hilversum Mediapark en voor de deur is een bushalte. Vanuit Beeld en Geluid bent U binnen 5 minuten op de A1 of A27.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Theater 1ja--190----
Theater 2nee-8080-804080
BenG LAB 1ja--40-40--
BenG LAB 2ja--40-40--
Atriumja--300-12002301200
Top 2000 Cafénee----130100130

Parkeren in de buurt van deze locatie

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage voor 175 auto's. Tegenover Beeld en Geluid ligt het parkeerterrein van het Media Park waar nog eens 450 auto's terecht kunnen. Er zijn vijf parkeerplaatsen voor touringcars en vrachtwagens naast het gebouw.

Contact

Media Parkboulevard 1, 1217WE, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Media Parkboulevard 1, 1217WE, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website
Actie: Uw zakelijke bijeenkomst compleet zorgeloos en perfect op maat.