Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

BeachLine Beach & Events

  • Zuid-Holland
  • 's-Gravenzande
Strandpaviljoen BeachLine - Blowkarten & Powerkiten, 's-Gravenzande, Nederland
10 - 1000 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

BeachLine Beach & Events

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven
Multimedia aanwezig
Fotoreportage

Wat is er mooier dan elkaar het ‘ja woord’ geven met de unieke ambiance van het strand en de ondergaande zon die in de zee verdwijnt? Wij bieden ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze zandbak is enorm en we beschikken tevens over een glijbaan!

Officiele trouwlocatie Westland
Als officiële trouwlocatie van de gemeente Westland komt de ambtenaar van de burgerlijke stand speciaal naar het strand om de huwelijksceremonie te voltrekken. Wij helpen jullie graag in contact te komen.

Dagindeling
Bij BeachLine denken wij graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven in te vullen met een mooie ceremonie, receptie, lunch, BBQ of buffet. Velen zijn u al voorgegaan waarbij zorgvuldig rekening werd gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent de bruiloft.

Aankleding
Ons paviljoen is volledig aan te kleden naar wens. Dit kan door ons worden verzorgd maar ook door jullie zelf. Denk hierbij aan een ceremonieopstelling met witte klapstoeltjes, witte loper, een trouwprieel, bloemstukken etc.

Fotobooth
Laat vrienden en familie een leuke foto maken en direct uitprinten voor het fotoboek. Een mooie herinnering en erg leuk op bijvoorbeeld de feestavond!

DJ of Band en acts
Wij hebben verschillende mogelijkheden te bieden voor een avondvullend programma met een DJ en/of Band aan te vullen met eventuele acts. Willen jullie alleen achtergrond muziek, geen probleem!

Cabrio terras
Ons unieke cabrio-terras van BeachLine Beach geeft de garantie dat de mooiste dag van uw leven ook bij minder weer door kan gaan! Het weer hebben wij helaas geen invloed op, maar wel zeker rekening mee gehouden. Het terras kan volledig worden overkapt zonder dat dit ten koste gaat van de gezellige sfeer en ambiance van het strand en uw huwelijk. Bij mooi weer een groot terras en bij minder weer een uitvergroot paviljoen.

Meer weten?
Maak vrijblijvend een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine Beach om de mogelijkheden voor een huwelijksfeest te bespreken!

Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Strandpaviljoen BeachLine - Blowkarten & Powerkiten, 's-Gravenzande, Nederland
Toon mij het telefoonnummer Toon mij de website

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Strandpaviljoen BeachLine - Blowkarten & Powerkiten, 's-Gravenzande, Nederland
Toon mij het telefoonnummer Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!