Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Barbarossa Beach

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Centrum
Zwarte pad 61, 2586JL, Den Haag
25 - 1500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Barbarossa Beach

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Barbarossa is een unieke locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Ons lichte en frisse interieur met uitzicht op zee is een inspirerende omgeving. Wij organiseren graag uw vergadering, teambuilding of personeelsuitje met een volledig verzorgd programma, natuurlijk in combinatie met een lunch of diner. Tot de mogelijkheden behoort een walking dinner bij ondergaande zon, een laagdrempelige BBQ met collega’s, een zomerse netwerkborrel of een spetterend bedrijfsfeest.

Barbarossa is verdeeld in verschillende ruimtes en terrassen met uitzicht op zee. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar. Barbarossa kan een formeel zittend diner hosten voor 20-150 personen, een ontspannen buffet of walking dinner voor 25- 350 personen of een feest/ borrel voor 25 – 350 personen. De totale capaciteit kan worden vergroot tot circa 1500 gasten. Doordat wij de mogelijkheid bieden om een gedeelte van het terras te overkappen zit eventueel slecht weer de sfeer van uw evenement niet in de weg.

Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer

Barbarossa is verdeeld in verschillende ruimtes en terrassen met uitzicht op zee. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar. Barbarossa kan een formeel zittend diner hosten voor 20-150 personen, een ontspannen buffet of walking dinner voor 25- 350 personen of een feest/ borrel voor 25 – 400 personen.

De totale capaciteit kan worden vergroot tot circa 1500 gasten. Doordat wij de mogelijkheid bieden om een gedeelte van het terras te overkappen zit eventueel slecht weer de sfeer van uw evenement niet in de weg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Eventzaal 1ja50-90-12572150
Terras zaalja--60-706070
Restaurant zaalja--50-755075

Parkeren in de buurt van deze locatie

Route beschrijving Barbarossa


Tram:
vanaf station Den Haag Hollands Spoor neemt u tram 1 of 9 richting Scheveningen Noorderstrand, vanaf station Den Haag Centraal neemt u tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand. U stapt uit bij de eindhalte 'Zwarte Pad'.


Bus:
afhankelijk van uw vertrekpunt kunt u bus 21 of 23 richting Scheveningen Noorderstrand nemen. U stapt uit bij de eindhalte 'Zwarte Pad'.


Vanaf Amsterdam / Schiphol
kunt u via de A4 naar Den Haag rijden. Volg de A44 naar Den Haag - Centrum en Leiden West. Deze snelweg gaat over in de N44, volg deze weg tot de kruising waar u de richting Scheveningen aan kunt houden op de N440. Volg de N440 en de borden Scheveningen en ga rechtsaf naar de Van Alkemadelaan. U rijdt via de Van Alkemadelaan en Zwolsestraat tot aan het kruispunt met de Gevers Deynootweg en gaat (bij verkeerslichten) rechtsaf. Na 300 meter ziet u parkeerplaats " het Zwarte pad"


Vanaf Rotterdam / Utrecht
kunt u via de A4 en A12 naar Den Haag rijden. U komt Den Haag binnen over de Utrechtsebaan. Deze rijdt u uit en aan het einde bij de T-splitsing rechtsaf (bij verkeerslichten) richting Wassenaar. Bij het eerste kruispunt linksaf, richting Scheveningen. U rijdt via de Van Alkemadelaan en Zwolsestraat tot aan het kruispunt met de Gevers Deynootweg en gaat (bij verkeerslichten) rechtsaf. Na 300 meter ziet u parkeerplaats " Zwarte pad"


Let op: Bij zomerse drukte adviseren wij u om rechtdoor te rijden wanneer de Zwolsestraat de Gevers Deynootweg kruist. Bij de stoplichten gaat u dus rechtdoor de Strandweg in. U vervolgt deze weg totdat u het Carlton Beach ziet. Rijd u die richting op en dan gaat u einde straat naar rechts hier is de Parkeerplaats het "Zwarte Pad"


Andere parkeergarages Scheveningen bad

Zwolsestraat 426 - 2587 VK Den Haag, helemaal achter in parkeergarage parkeren, parkeergarage uitlopen meteen klein steegje naar rechts dan 10 min lopen.

Gevers Deynootplein 189 2586 CS Den Haag, kan 1 halte de tram nemen anders 15 min lopen. 

Contact

Zwarte pad 61, 2586JL, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Zwarte pad 61, 2586JL, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer