Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

art hotel Spaander

  • Noord-Holland
  • Volendam
Art Hotel Spaander, Haven, Volendam, Nederland
8 - 600 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

art hotel Spaander

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bent u op zoek naar een zaalverhuur in Amsterdam voor uw feest, vergadering, meeting of event? Dan kunt u ook een keer een verrassende keuze maken: het wereldberoemde art hotel Spaander! Dit hotel ligt in het hart van Volendam: één van de beroemdste dorpen van Nederland en direct aan het water. Met alle bezienswaardigheden en winkels op een steenworp afstand, is het dé ideale uitvalsbasis. Dat is het ook voor een bezoek aan de bruisende wereldstad Amsterdam! Na een dag Amsterdam keert u lekker terug naar de rust van Spaander.

Een alternatief voor zaalverhuur in Amsterdam
Vanuit art hotel Spaander kunt u Waterland en contreien ontdekken. Kijk uw ogen uit in de historische stadjes, Edam, Monnickendam, Broek in Waterland en Purmerend. Of ga met de boot naar het voormalige eiland Marken. Er is bovendien een ideale busverbinding naar Amsterdam: binnen een half uur bent u middenin het stadscentrum! Een keuze voor art hotel Spaander is kiezen voor een leuke afwisseling tussen rust en gezellige drukte. De drukte zoekt u alleen op wanneer u dat wenst!

Klassiek, licht en inspirerend
Zaalverhuur op een ideale locatie ten opzicht van Amsterdam: art hotel Spaander maakt het mogelijk. Op de begane grond zijn vier zalen met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdingang en zij-ingangen. Zowel klassiek als modern ingericht met overvloedig daglicht en weergaloos uitzicht. In de kelder bevinden zich twee rustige moderne zalen die zeer geschikt zijn voor trainingen, presentaties en meetings. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en goed bereikbaar per trap of lift. De sfeervolle zalen passen bij elke gelegenheid en maken uw vergadering, training, evenement of feest stijlvol dankzij de inspirerende locatie. De ambiance zal uw gasten zeker verrassen!

Wat u ook wilt: wij maken het mogelijk
art hotel Spaander is de locatie voor een intiem privé diner, een productpresentatie, modeshow of een workshop. Wij kunnen rekening houden met al uw wensen. Onze betrokkenheid en hoogstaande service maken uw meeting gegarandeerd een succes. Het sales team van art hotel Spaander ontvangt u graag met koffie en huisgemaakte Volendammer ‘dikke koek’ voor een persoonlijk gesprek. Art hotel Spaander ook wanneer u in eerste instantie op zoek was naar zaalverhuur in Amsterdam!

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Art Hotel Spaander, Haven, Volendam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Art Hotel Spaander, Haven, Volendam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer