Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Amsterdam Art Center

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Westpoort
Donauweg 23, 1043 AJ, Amsterdam
5 - 140 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Amsterdam Art Center

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Veel bedrijven willen tegenwoordig geïnspireerd worden en nog belangrijker; de volgende dag weer als gemotiveerd team aan de slag gaan. Uw teamuitje is bij het Amsterdam Art Center méér dan een jaarlijks verplicht nummer. Wij spreken ook liever over een inspiratiedag.

Inspiratiedag; Teamuitje in Amsterdam nieuwe stijl
Tijdens uw inspiratiedag in het AAC worden alle zintuigen geprikkeld. Door gebruik te maken van de verschillende ruimtes in het Amsterdam Art Center krijgt uw teamuitje een nieuwe dimensie. Creatieve, culinaire en andere inspirerende activiteiten wisselen elkaar af. Voor teams creëren wij voor elk teamuitje een afwisselend programma waarbij wij open staan voor uw wensen. Sterker nog, u kunt ook zelf een deel van de programmering in handen nemen. Maar hoe uw groepsactiviteit er bij ons in Amsterdam ook precies uit komt te zien, participatie, teambuilding en afwisseling zijn de kernbegrippen voor uw op maat gemaakte inspiratiedag.

Bijzondere bedrijfsuitjes op één plek
Omdat u met uw team de gehele dag in het Amsterdam Art Center verblijft hoeft u geen logistieke halstoeren uit te halen. Parkeren is gratis, ons gemotiveerde AAC-team staat de hele dag voor u klaar en het programma sluit naadloos op elkaar aan als wij uw teamuitje faciliteren.

Voor grotere groepen kunnen in verschillende ruimtes een gelijktijdige programmering plaatsvinden. Misschien is één groep ‘s ochtends al een bouillon aan het trekken en een taart aan het maken voor het gemeenschappelijke diner, in de vorm van een korte kookcursus die wij ook in Amsterdam aanbieden (maar bijvoorbeeld ook een Italiaanse kookworkshop behoort tot de mogelijkheden.) Dit terwijl een andere groep out-of-the-box aan het schilderen is in atelier Maasdam en nog een groep een inspirerend lezing krijgt over leiderschap in de conferentieruimte van het Amsterdam Art Center. En een uurtje later zijn alle groepen doorgedraaid. Na een gezellige borrel eindigt het hele team aan een grote tafel met een diner die door henzelf bereid is. Zij wisselen creativiteit, culinair en leiderschap met elkaar af. Dit zijn de bedrijfsuitjes die uw team bij blijven.

Een bedrijfsuitje in het Amsterdam Art Center is de kans om als team, buiten de gewone gang van zaken, op een inspirerende manier samen te zijn.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Amsterdam Art Center ligt naast het Telegraaf gebouw in Westpoort Amsterdam op slechts 8 minuten lopen van Station Sloterdijk. En is makkelijk bereikbaar met de auto.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Conferentiezaalja--140----
Vergaderruimte 1ja--40----
Vergaderruimte 2ja--30----
Vergaderruimte 3ja--15----
Atelier Kooyja-1420----
Atelier Maasdamja--120----
Vergaderruimte 4ja-------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is gratis op onze eigen terrein.

Contact

Donauweg 23, 1043 AJ, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Donauweg 23, 1043 AJ, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer