Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

ALFREDS restaurant, business & huwelijkslocatie

  • Zuid-Holland
  • Alphen aan den Rijn
Cornelis Geellaan 43, 2406JE, Alphen aan den Rijn
2 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

ALFREDS restaurant, business & huwelijkslocatie

Live muziek
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Een inspirerende omgeving, heerlijk eten en persoonlijke service. Met die ingrediënten biedt ALFREDS Businesscenter de ideale locatie vergaderen. Ook voor trainingen, cursussen, presentaties, workshops, symposia en congressen kun je hier terecht. Je gezelschap:

paars-link krijgt een eigen ober of serveerster, zodat u duidelijk afspraken kunt maken en steeds kunt rekenen op dezelfde persoonlijke service.
paars-link kan rekenen op een heerlijke lunch, samengesteld met verfijnde, verse(!) gerechten uit onze eigen sublieme keuken.
paars-link vertoeft in een absolute toplocatie, gevestigd in een 18e eeuws pand en gelegen in een bijzonder park met weelderige bloemen en prachtige treurwilgen.
paars-link heeft alle audiovisiuele faciliteiten tot haar beschikking.
ALFREDS Businesscenter profileert zich behalve als vergaderlocatie ook als ideale locatie voor een training. Hier kun je terecht met een gezelschap vanaf 2 tot maximaal 80 personen. De zes smaakvol ingerichte vergaderruimtes bieden voor elk zakelijk evenement een ontspannen setting. In het tegenoverliggende Parktheater kun je in theateropstelling zelfs 240 personen samenbrengen. Wat de mogelijkheden precies zijn? 

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Verscholen tussen het groen van Park Rijnstroom, in een oase van rust, ligt Residence Rijnstroom / ALFREDS restaurant, business & huwelijkslocatie. Wie het sfeervol ingerichte restaurant, business- en congrescenter voor het eerst bezoekt, houdt verrast de adem in. Zo’n schilderachtige locatie zou je midden in het verstedelijkt gebied niet direct verwachten.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er zijn 120 parkeerplaatsen en het parkeren is gratis.

Contact

Cornelis Geellaan 43, 2406JE, Alphen aan den Rijn
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Cornelis Geellaan 43, 2406JE, Alphen aan den Rijn
Toon mij het telefoonnummer