Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Abel Tasman

  • Flevoland
  • Lelystad
Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
40 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Abel Tasman

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Feestlocatie.

De viering van een belangrijke gebeurtenis vraagt om een locatie in stijl. De schepen van NAUPAR zijn een ideale feestlocatie die een bijzondere sfeer toevoegen aan uw feest met familie, vrienden en kennissen. Met een vloot van ruim 100 unieke zeilschepen en 16 afvaarthavens rond het IJsselmeer is er altijd een feestlocatie in de buurt die bij u past. Bijvoorbeeld Amsterdam, Hoorn, Monnickendam, Stavoren, Lelystad, Lemmer, Enkhuizen, Kampen of wat dacht u van Edam of Volendam? Eén ding is zeker: uw gasten zullen uw feestlocatie niet snel vergeten!

Extra mogelijkheden.
Wilt u tijdens het feest een speech houden of een paar bijzondere beelden tonen, dan verzorgen wij met plezier voor u de (audio) visuele ondersteuning, zoals een microfoon of beamer. Ook het regelen van een band of dj aan boord, met of zonder dansvloer, behoren tot de extra mogelijkheden. Wilt u uw gasten liever buiten aan dek laten genieten van de omgeving en de unieke sfeer op het water, dan kan dit ook. Mocht het wat minder weer zijn; aan boord van de Abel Tasman kan een tent over het dek worden geplaatst, zodat uw gasten droog en beschut staan.

Locatie

Aan het water
Thuishavens zijn Lelystad en Hoorn.
Vaste afvaarthavens zijn Amsterdam, Hoorn en Enkhuizen.
Overige havens zijn in overleg mogelijk.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid in Lelystad.
Er is een grote hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar in de VOC Garage aan de Lelybaan. Ook kunt u parkeren op het ‘langparkeerterrein Bataviahaven’ naast het Mexx gebouw. Voor het gehele gebied geldt betaald parkeren.

Contact

Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Batavia Haven, Bataviahaven 1, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer