Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

5&33 (art'otel amsterdam)

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam
1 - 200 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

5&33 (art'otel amsterdam)

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Denk je erover om je ceremonie, trouwfeest of trouwreceptie in het art'otel te houden. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

5&33 Gallery
In het souterrain van het art’otel bevindt zich de 5&33 Gallery. De 5&33 Gallery telt maar liefst 300 vierkante meter aan creatieve ruimte en kent verschillende doeleinden. Gedurende het jaar worden er verschillende culturele programma’s en exposities georganiseerd en daarnaast is het dé ruimte voor besloten evenementen in het art’otel. De 5&33 Gallery is verbonden met de bovenverdieping van het hotel door een 12 meter lange en twee verdiepingen beslaande kunstdoek, dat videokunst vertoont en zo gedurende de dag verschillende ambiances creëert.

5&33 Kitchen

Het restaurant van 5&33 biedt een shared-dining concept met een keuken die is geïnspireerd door smaken uit de Mediterrane regio. De nadruk ligt op hoogwaardige, verse ingredienten geserveerd in een unieke omgeving. Het restaurant biedt plaats aan groepen tot 32 personen, maar is op aanvraag ook te gebruik voor grotere groepen, exclusieve huur of andere happenings. Voor exclusieve afhuur biedt de 5&33 Kitchen plek voor 75 gasten.

5&33 Bar
De 5&33 Bar kent net zoals de andere ruimtes in het art’otel een bijzondere inrichting. Een grote bar met een breed scala aan cocktails en dranken staat centraal en maakt het tot de perfecte plek voor een feestelijke receptie, borrel of cocktail workshop. Laat je verassen door onze bartenders met internationale cocktails en bijpassende bites en geniet van live DJ’s!

5&33 Lounge

De 5&33 Lounge is afgesloten van het restaurant door een sfeervolle kamerbrede openhaard en is dé plek waar je gedurende dag je kunt terugtrekken voor een informele vergadering of ’s avonds voor een private dinner. De 5&33 Lounge is ingericht met knusse zithoeken en telt twee prachtige kunststukken van Atelier van Lieshout. Dankzij de diverse zithoeken is de 5&33 Lounge erg geschikt voor brainstormsessies, 1 op 1 meetings of voor fotoshoots. Combineer de 5&33 Lounge met een van de andere ruimtes en maak van jouw evenement een 5&33 experience!

5&33 Library
De 5&33 Library is een centrale ontmoetingsplaats in het art’otel en ligt naast het indrukwekkende videogordijn. Ook deze ruimte kent een eigen inrichting met unieke zitplekken en een bijzondere collectie kunstboeken en tijdschriften. Geniet tijdens een kop koffie, ontvangst, borrel of receptie van het uitzicht op het centraal station en de Amsterdamse grachten. Laat je adviseren door ons events team over de verdere mogelijkheden en combinaties met andere ruimtes.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Amsterdam, tegenover het centraal station en op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden en winkelgebieden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
5&33 Galleryja36708080200180200
5&33 Loungenee----6570-
5&33 Barja----150--
5&33 Libraryja----100--
5&33 Kitchenja-----85-
5&33 Private Diningja-----10-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergarage op loopafstand (betaald parkeren).

Contact

Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!