Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

2B-Home Party & Business Centre

  • Zuid-Holland
  • Zoetermeer
Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT, Zoetermeer
4 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

2B-Home Party & Business Centre

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Dé snelst groeiende locatie voor feesten, partijen en zakelijke evenementen in Zoetermeer is momenteel zonder enige twijfel 2B-Home Party & Business Centre. In deze locatie, die bovendien zeer sfeervol is, is alles mooi op elkaar afgestemd. Een hip interieur en een uiterst flexibele en gastvrij team. In 2B-Home wordt gewerkt met persoonlijke en gastgerichte begeleiding tijdens het maken van een afspraak en het houden van het evenement. Hier vindt je al snel alle ingrediënten om een geweldig evenement neer te zetten. Bij deze betaalbare locatie in Zoetermeer geef je je evenement in de juiste handen!

Sfeervolle zalen voor je bruiloft
2B-Home biedt een ruime diversiteit aan mogelijkheden om je bruiloft geheel op jullie wensen in te richten. Zo kan je kiezen voor een uitgebreide receptie, een avondvullend buffet dansant met entertainment of een feestavond met DJ, live muziek of eventueel een thema.

2B-Home Party Centre heeft vijf verschillende sfeervolle en moderne zalen en een prachtige bar. Allen met airconditioning, klimaatbeheersing, dansvloer, verschuifbare wanden, een eigen keuken, en natuurlijk gastvrije medewerkers! Bovendien bieden wij je als extra service onze gratis weddingplanner aan op voor jullie mooiste dag.

Huwelijksvoltrekking
De huwelijksvoltrekking verzorgen wij vanuit het romantische prieel waarna onze medewerkers voor één van de feestelijke hoogtepunten van de dag zullen zorgen met bijvoorbeeld bruidstaart en champagne, alvorens te gaan genieten van één van onze uitgebreide buffetten. 2B-Home Party Centre biedt daarna o.a. kant en klare feestarrangementen of een op maat gemaakt concept voor jullie en jullie gasten.

Vergader- en congresaccommodatie of bedrijfsuitje?
Voor een geslaagd evenement zoals een vergadering of een congres, een jubileum, een seminar of een bedrijfsuitje: bij 2B-Home Party & Business Centre ben je aan het juiste adres! 2B-Home biedt een ruime diversiteit aan mogelijkheden om uw evenement geheel op uw wensen in te richten.

Congres en Vergaderaccommodatie
2B-Home Business Centre heeft vijf verschillende zalen en een sfeervolle bar; allen met airconditioning, klimaatbeheersing, groot projectiescherm, geluidsversterking, verschuifbare wanden, gratis internet en alle benodigde audio visuele apparatuur.

Catering
Onze keuken maakt voor elke partij en evenement alles op maat. Dat wil zeggen; dat wij lunches en buffetten, hapjes, snacks en diners in overleg met onze gasten samenstellen. Naast een aantal buffetsuggesties onzerzijds is er dus ook de mogelijkheid om eigen smaak terug vinden in de culinaire kant van je meeting of evenement.

Vergaderarrangementen
De zalen zijn geschikt van 5 tot 500 personen in diverse (vergader) opstellingen en wij hebben hiervoor diverse arrangementen samengesteld. Denk hierbij aan 4-uurs, 8- uurs of 12- uurs arrangementen, p.p. all inclusive. Bovendien bieden wij als extra service de gratis businessplanner die de gasten ontvangt en indien gewenst assisteert met de organisatie van het evenement.

Themafeesten
2B-Home Party & Business Centre onderscheid zich in haar gastvrijheid en gastgerichtheid, in het meedenken met jullie wensen en in hulp bij de organisatie van ieder evenement. Denk hierbij naast zakelijke evenementen als congressen en training ook aan o.a. lekkere lunches, een avondvullend buffet dansant met entertainment of een themafeest met personeel, vrienden, familie of collega’s. Zo bieden wij o.a. Saturday Night Fever (Discolicious!), Las Vegas, Lounge party, Christmas Party en anderen.

Omgeving:
Voor, tijdens of na ieder evenement kan je heerlijk wandelen in het nabijgelegen park, tennissen, skiën, karten, indoor of outdoor sporten beoefenen. 2B-Home zal hierbij graag adviseren en assisteren.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
2B-Home is gemakkelijk te bereiken met de auto (vlakbij A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer (trein, bus en Randstadrail) ligt binnen 500 meter van ons zalencentrum en is derhalve ook een prima alternatief!

Parkeren in de buurt van deze locatie

200 eigen parkeerplaatsen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT, Zoetermeer
Toon mij het telefoonnummer