Gelegenheid
Omgeving
Gebouw
Personen
Zalen
Toon alle locaties
x
Kerk

Alle kerken in Drenthe

Hoe werkt dnls?
  • Vind locaties door gericht te zoeken
  • klik door naar de website van de aanbieder
  • vraag prijsindicatie / brochure middels DNLS formulier op
  • vraag bij meerdere locaties tegelijk een offerte aan
  • Neem telefonisch contact op met de locatie
Een kerk als locatie voor een evenement of vergadering in Drenthe is populair. Dit onder het motto dat verandering van spijs doet eten. Veel kerken zijn dan ook aangepast met moderne voorzieningen waarmee ze niet onderdoen voor goedgeoutilleerde trouwlocaties en/of vergaderlocaties. Trouwen in een kerk staat dan ook steeds vaker los van geloof of overtuiging. De... Lees meer
Een kerk als locatie voor een evenement of vergadering in Drenthe is populair. Dit onder het motto dat verandering van spijs doet eten. Veel kerken zijn dan ook aangepast met moderne voorzieningen waarmee ze niet onderdoen voor goedgeoutilleerde trouwlocaties en/of vergaderlocaties. Trouwen in een kerk staat dan ook steeds vaker los van geloof of overtuiging. De reden op in een kerk te trouwen heeft te maken met sfeer en de romantische en grootse ambiance. Om een trouwfeest in kerk in Drenthe te houden moet men wel rekening houden met de akoestiek en mogelijke overlast voor de omliggende huizen. In Nederland staan ongeveer 650 kerken, 400 moskeen en 150 synagogen. In ongeveer 100 van deze kerken kan worden gefeest en gedanst, vaak uit geldzorg. Een accuraat overzicht van kerken in Drenthe waar u kunt feesten, trouwen, dineren of vergaderen bent u bij DNLS aan het juiste adres.
DNLS heeft 0 locaties voor u gevonden.
DNLS heeft geen locaties gevonden met de huidige gekozen zoek opties. Verander hiernaast 1 of meer zoek opties om uw zoekopdracht te vergroten.
Gelegenheid
Omgeving
binnen
Aanbiedingen
Gebouw
Zoeken
Capaciteit
Personen:
Zalen:
Ligging
Eigenschappen