Algemeen
Vergaderen
Trouwen
Feesten
Zalen
Ligging

Unieke vergaderruimtes in hartje Haarlem

 

De Oude Waegh is een van Haarlems oudste monumentale panden.

Het waaggebouw nam in de Hollandse steden een belangrijke plaats in. Zo ook in Haarlem, sinds 1599 is het gebouw echter niet meer in gebruik als waaggebouw omdat in 1597 de nieuwe waag ernaast is gebouwd. De Oude Waegh was te klein geworden.

 

Historie

De Waegh was van belang omdat het de plaats was waar de belasting op handelsgoederen werd vastgesteld en geïnd. Dit was voor de opbloeiende handel en de stadskas van groot belang. Bovendien betekende de aanwezigheid van een waag dat de stad het waagrecht had en voor de wijde omgeving gewicht en maat kon bepalen.

Deze unieke historische locatie leent zich uitstekend voor bijzonder vergaderen, exclusieve presentaties, een besloten diner.Meer informatie over Haarlem City Suites & Unieke Vergaderlocaties, Haarlem

Wilt u meer informatie ontvangen over Haarlem City Suites & Unieke Vergaderlocaties te Haarlem, of andere locaties? Voeg Haarlem City Suites & Unieke Vergaderlocaties dan direct toe aan uw favorieten, of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

De Oude Waegh is een van Haarlems oudste monumentale panden. Deze luxe suite biedt het comfort van hotelverblijf met de onafhankelijkheid van een eigen appartement, op een van Haarlems mooiste locaties in het historische centrum.Deze unieke historische locatie leent zich uitstekend voor bijzonder vergaderen, exclusieve presentaties, een besloten diner.

Beschikbare ruimten

Voorkamer, achterkamer(s), of gehele begane grond of lounge-ruimte op de eerste verdieping, besloten terras.

Capaciteit

Presentatie: 30 personen

Vergadering: 20 personen

Diner: 20 personen

Concert: 30 personen

Lounge-ruimte: 10 personen

Indien gewenst kunnen wij een volledig op maat gesneden arrangement voor u

verzorgen. Zoals Ja-woord geven, kleine besloten receptie met bruidstaart,  besloten lunch, rondvaarttocht met een sloep over het Spaarne?
 

U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid tot  overnachten  in de Oude Waegh 3 slaapkamers/ 6 personenEn de speciala bruidssuite met uitzicht over het Spaarne.

De Oude Waegh is een van Haarlems oudste monumentale panden. Deze luxe suite biedt het comfort van hotelverblijf met de onafhankelijkheid van een eigen appartement, op een van Haarlems mooiste locaties in het historische centrum. 

 

Indien gewenst kunnen wij een volledig op maat gesneden arrangement voor u

verzorgen. Zoals een bedrijfspresentatie, besloten feest voor een kleine groep mensen tot 30 personen met borrel, lunch of diner, wijnproeverij, rondvaarttocht met een sloep over het Spaarne?De Oude Waegh is een van Haarlems oudste monumentale panden. Deze luxe suite biedt het comfort van hotelverblijf met de onafhankelijkheid van een eigen appartement, op een van Haarlems mooiste locaties in het historische centrum. 
Naam Daglicht U-vorm Carré Theater Receptie Diner Feest
De Oude Waegh begane grond Ja 15 15 20 30 20 40
Suite boven Ja - - - - 15 -

Centrum Haarlem.  Bereikbaarheid:  

Per trein: Vanaf Amsterdam centraal station neemt u trein naar station Haarlem. Vertrekken elke 15 min.

Het station in Haarlem is op 15 minuten loopafstand.

Per auto:

Vanaf Schiphol en Den Haag A4: Haarlem Amsterdam Utrecht A4 – dan A9 Haarlem Badhoevedorp – Badhoevedorp Haarlem Alkmaar A9 –Halfweg Amsterdam A200 –Haarlem A 200 - Begin bebouwde kom, einde van de snelweg Amsterdamsevaart/A200 verder op de Amsterdamsevaart. Einde van de snelweg Amsterdamsevaart ga direct over op de Amsterdamsevaart. Op de Amsterdamsevaart rechts afslaan naar de Gedempte Oostersingelgracht. Op de Gedempte Oostersingelgracht na 149 m links afslaan naar de Papentorenvest. Op de Papentorenvest na 292 m links afslaan naar de Harmenjansweg. Op de Harmenjansweg na 118 m links afslaan naar de Koudenhorn, na enkele minuten waarbij u de borden volgt parkeergarage ‘de Appelaar’ bent u gearriveerd op het eindpunt: Damstraat 27, 2011 HA Haarlem.

Parkeren: Garage de Appelaar op 5 minuten loopafstand. Per bus: vanaf luchthaven Schiphol, ZuidTangent bus lijn 300 vertrekt iedere 10 minuten naar Haarlem treinstation. De Oude Waegh bevindt zich op slechts 0,9km lopen daar vandaan.   Contactgegevens
Kaart
Haarlem City Suites & Unieke Vergaderlocaties
Damstraat 27,
2011HA, Haarlem,
Noord-Holland
Telefoon
Contactpersoon: M. van Deursen
Toon mij het telefoonnummer
Mogelijkheden
 • catering Eigen catering mogelijk: nee
 • group 0 tot 25 personen
 • tick Overnachten
 • tick Multimedia aanwezig
 • tick Wifi aanwezig
 • tick Ja-woord geven
 • Parkeren

   

  Parkeren: Garage de Appelaar op 5 minuten loopafstand.

Ligging
 • In het centrum
 • Nabij openbaar vervoer
 • Luchthaven: 20 km